[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Cigars”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Habanos

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1042″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

El títol Habanos és la Denominació d’Origen Protegida reservada per a una selecció de les més prominents marques els tabacs de les quals es confeccionen, seguint les normes més rigoroses, a partir de fulles de tabac collides en zones determinades també protegides com a denominacions d’origen. Els Habanos s’elaboren totalment a mà, aplicant mètodes cubans que es van utilitzar per primera vegada a l’Havana fa més de dos segles, que es transmeten de generació en generació i que s’han mantingut gairebé invariables en l’actualitat.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Davidoff

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1041″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Davidoff, sofisticació i perfeccionament. Tots els cigars d’aquesta marca són únics i diferents en sabor. Tots els cigars Davidoff estan fets a mà per experts, amb una passió per lliurar un nivell de sofisticació i refinament que fa que cada amant dels cigars els gaudeixi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Rocky Patel

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1219″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Els puros Rocky Patel són una obra artesanal dissenyada i conreada minuciosament, estan fets a mà amb una temptadora mescla de tabacs dominicans i nicaragüencs. Amb exuberant tir, el cigar de mig cos és cremós, perfectament equilibrat i ple de ric sabor a tabac. Hi ha un equilibri dolç i fumat de pa torrat i fruita seca complementat amb cafè dolç i fruita seca.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Joyas de Nicaragua

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1221″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

La fàbrica de Tabacs Joya de Nicaragua és una companyia 100% nicaragüenca, amb propietaris i treballadors nacionals, que desenvolupa i comercialitza reconegudes marques de puros a nivell internacional. És el primer fabricant nacional de puros Premium fets a mà, es va establir el 1968. Estan situats a la ciutat de Estelí, Capital Tabaquera del Món.
El sabor de Joia de Nicaragua és ultra robust, especiat i terrós; la seva aroma i consistència, desenfrenats. Està fet a mà, i compost exclusivament de tabacs conreats al país, l’autèntic Puro Nicaragüenc és l’Antany 1970.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”70″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Pipes”][vc_single_image image=”1087″ img_size=”full”][vc_column_text]

Per fumar correctament una pipa s’han de conèixer i aplicar una sèrie de tècniques per tal de gaudir realment de la pipa. Una de les tècniques més importants és saber afegir correctament el tabac dins la pipa i encendre-la, ara sí que aquí ja intervé l’experiència per tal de mantenir una temperatura uniforme amb la pipa encesa. També s’ha de tenir en compte que la cura i la neteja de la pipa és molt necessari per tal d’aconseguir una bona conservació i perllongar la seva durabilitat. Independentment de ser considerada com una activitat social, la majoria de fumadors de pipes ho experimenten com si fos un art.

En el mercat ens podem trobar amb una gran varietat d’estils i característiques de pipes que influeixen en la seva pròpia estètica i per tant en el desenvolupament de la fumada. Les més comunes són les que es fabriquen en sèrie mitjançant màquines i es poden aconseguir a la gran majoria d’estancs i botigues especialitzades, però d’aquestes últimes, el més comú és trobar-se amb pipes elaborades de forma artesanal i per tant són considerades grans peces d’art i per tant de col·lecció, el que fa que el preu d’aquestes sigui molt més elevat que les fabricades en sèrie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1075″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

TABAC DE PIPA

Existeixen molts tipus de tabacs per fumar amb la pipa, però una característica en comú que tenen tots, és el tipus de tractament que se’ls hi aplica per tal d’aconseguir excel·lents matisos de sabors que no estan disponibles en altres tipus.

La mescla més comuna per elaborar el tabac de pipa és la que utilitza com a base el tabac Burley, per poder fer barreges amb ingredients aromàtics i aconseguir un sabor més suau i dolç, o amb el Virginia, per aconseguir un sabor més natural, en diversos graus de curació. També s’hi afegeix la Latakia (un tabac de sabor intensament fumat, guarit amb fum, originari de Xipre o Síria), el Perique (un tabac molt picant que només es cull i elabora en una petita zona de Louisiana) o tabacs Burley i Virgínia originaris d’Àfrica, Índia o Sud-amèrica, és a dir, uns tipus de tabac molt més intensos en quan a sabor.

També ens podem trobar amb altres estils, com les mescles daneses o holandeses, considerats tabacs molt aromàtics, fàcils de fumar per al principiant i més “amigables amb l’entorn” que una mescla anglesa.

Vols saber més informació sobre els articles del fumador? Visita la pàgina web.[/vc_column_text][vc_btn title=”SYBARITEPIPE” shape=”square” color=”warning” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.sybaritepipe.com%2Fes%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]