[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”70″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1058″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1141″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1142″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’Estanc La Roca és un negoci centenari que va posar en marxa la Cristina Mulet Ruiz. Va pendre la iniciativa d’obrir una botiga de poble amb carnisseria, centraleta telefònica i estanc, al petit poble de La Roca. El 2003 va agafar el negoci Yolanda Gabarró que està tirant endavant l’estanc innovant i ampliant la oferta i incorporant productes de qualitat i un servei excelent. A part de tenir una llarga experiència en la venta de cigars i puros, al llarg dels anys l’Estanc ha anat incorporant productes al seu estoc fins arribar a la venta de vins i caves, etc.

L’any 2015 L’Estanc La Roca va tenir la fortuna de repatir el premi de la Grossa de Cap d’any i es va convertir en L’ESTANC DE LA SORT!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]